Winkel Liefs Laura

Seizoenstafel

Hier vind je de mooiste spulletjes voor je seizoenstafel! Gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. Onder andere producten van vilt, hout en gehaakte producten. 
Houd deze pagina in de gaten want hij wordt regelmatig bijgevuld! 

Bijtspeelgoed

Dit bijtspeelgoed is ideaal voor baby’s die hun eerste tandjes krijgen of om de speen van je kleintje aan te hangen. Daarnaast ziet het er ook nog eens super gaaf uit!
Ook vind je onder dit kopje de Bibs spenen. Heel veel kijkplezier! 

Houten Poppetjes en meer

Deze houten poppetjes zijn super leuk als (kraam)cadeau. Je kunt er alle kanten mee op en alle leden van het gezin kunnen toegevoegd worden. Ook worden de houten poppetjes vaak gebruikt voor familieopstellingen. 
Ook vind je onder dit tabblad alle houten producten zoals broodplankjes en boomstammen.
Kijk snel naar de categorieën! 

vilten en gehaakte producten

Ook hebben we (wol)vilten producten in het assortiment. We hebben maskers, figuren voor aan een wagenspanner en muziekwolkjes.
Bekijk nu alle vilten producten. 

 

Barnstenen sieraden

Barnsteen wordt veel gebruikt bij babytjes met doorkomende tandjes. Het is pijnverlichtend en prikkelverlagend.
Barnsteen is een fossiele hars die afkomstig is van naaldbomen. De hars is miljoenen jaren geleden uit de bomen gedropen en daarna versteend.

Speelgoed

We hebben nog veel meer! Ik ben fan van hout speelgoed. Speelgoed met een open eind, waardoor het kind zijn eigen fantasie kan gebruiken. 
Al het speelgoed is BPA vrij, er zijn dus geen giftige stoffen toegevoegd in de verf of het hout van het speelgoed. 

Kristallen

Zoals jullie vast wel hebben gemerkt, verkoop ik alleen producten waar ik fan van ben en waar ik zelf goede ervaringen mee heb. Zo ook de kristallen die via Liefs Laura te koop zijn. Kristallen hebben prachtige werkingen. Ook hebben we mooie gehaakte kristallenknuffels. Neem gerust een kijkje! 

Droomdeurtjes

Geloof jij in elfen en draken? Deze droomdeurtjes brengen ze tot leven. Ze geven je via briefjes complimentjes, kun je je geruststellen of geven je het vertrouwen dat je nodig hebt. Ken jij ze al? Bekijk snel alle kleuren. 

Wolletjes

Hier vind je prachtige strikmutsjes van het Duitse merk Engel. Ze zijn heerlijk warm en zacht en beschermen je kleintje perfect tegen de kou. Engel staat garant voor het gebruik van ecologische materialen en heeft duurzame producten. 
Neem snel een kijkje! 

Scroll naar top

Liefs Laura maakt gebruik van cookies om het gebruik van de webwinkel te faciliteren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser, maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten