Veiligheid bijtspeelgoed

Ten eerste wil ik benoemen dat ik de siliconen en houten materialen geweldig vind. Ze zijn flexibel, veilig, mooi, makkelijk schoon te maken en kinderen hebben er urenlang speelplezier van. Toch heb ik wat opmerkingen genoteerd voor ieders veiligheid. Niet omdat ik bang ben dat mijn producten niet veilig zijn, maar voor de zekerheid. Lees onderstaande informatie dus goed door voor je mijn producten gaat gebruiken.

  • Ik koop mijn materialen in via ‘Hugs and Things’. Zij verzekeren mij dat alle siliconen artikelen uitvoerig getest zijn op aanwezigheid van schadelijke stoffen en met glans door de test komen. Er kan dus veilig op gekauwd worden.
  • Siliconen producten worden geproduceerd om te gebruiken bij baby’s met doorkomende tandjes. De siliconen producten zijn zeer stevig en veerkrachtig, maar het blijft belangrijk de producten regelmatig te controleren op beschadigingen.
  • Bevestig de clip altijd ergens aan vast, zodat er niet direct op de clip gebeten kan worden. Mocht jouw kind daar toch de voorkeur voor blijken te hebben, houd dan in de gaten of de clip heel blijft.
  • Kinderkettingen zijn te gebruiken vanaf 3 jaar.
  • Ik heb me goed verdiept in het rijgen van de kralen. Bij normaal gebruik kunnen er absoluut geen kralen losraken. Alle artikelen zijn dus volkomen veilig, bij normaal gebruik.
  • Tenslotte besteed ik veel zorg aan de veiligheid van de producten. Toch raad ik aan om de producten alleen onder toezicht te gebruiken.
  • Mocht je twijfels hebben, of mocht het product na intensief gebruik versleten zijn, neem dan even contact op.
Scroll naar top

Liefs Laura maakt gebruik van cookies om het gebruik van de webwinkel te faciliteren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser, maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten